Termékleírás
JellemzőkMagyar Termék
Termék információkKedves Vásárlónk!
A narancsbor a színre utaló, nemzetközileg használatos megnevezése azoknak a fehér szőlőből készült boroknak, amelyek vörösboros eljárással jönnek létre. A bogyózás után, de préselés nélkül héjon erjesztjük a fehér szőlőt, így a szőlő héjából is kinyerjük a szín- és ízanyagokat. Az eredmény egy, a színében leginkább a narancsléhez, ízében inkább a vörösborhoz, mint fehérborhoz hasonlító nemes, érdekes, a Hárslevelű fajtajegyeit, illatát, aromáit kiemelkedően bemutató ital. Elsősorban vörösborivóknak ajánlom és olyan borfogyasztóknak, akik szeretnek új, szokatlan dolgokat kipróbálni, nem zavarja őket, ha valami ellentétes korunk divatjával. Ezzel a borral ugyanis időutazásra indulunk. Több száz éve, a préselés feltalálása előtt készítettek eleink hasonló fehérborokat. A bor hársméz illata jól harmonizál a magas maradékcukorral és a kissé karcos polifenol-tartalommal. Fogyasztását 16°C-on vörös húsokhoz, fűszerekhez ajánlom.
Kedves egészségére!
Varga Péter
Márka információkVarga Pincészet - Magyarország kedvenc borászata!
Allergén összetevők
Kén-dioxid / Szulfitok
Biztonsági információk
Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink