Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles: ezeknek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos más klasszikusának könnyen követhető leírását találja könyvünkben. Akár saját magát, akár vendégeit örvendeztetné meg az omlós, leveles vagy égetett tésztából készített, csokoládéval, friss gyümölcsökkel vagy könnyű krémekkel ízesített alkotásokkal, a receptek széles választéka minden ízlést kielégít. A jó minőségű, színes fotókkal illusztrált szakácskönyv az édességek és torták elkészítéséhez ad segítséget a sütni szerető háziasszonyoknak. A kiadványban huszonhét - az amerikai pekándiós pitétől a dán barackos papucsig - különféle finomság receptje található, melyek mindegyike a hozzávalók fölsorolásával kezdődik, az elkészítés menetének leírása után pedig néhány megszívlelendő, jó tanácsot olvashat a háziasszony arra vonatkozóan, hogy még finomabbá, még szebbé varázsolja a tortakölteményt.
Valós vásárlói vélemények