2025. április 18. péntek - 2025. április 21. hétfő   Személyes átvételi pontunk zárva tart.

20

Szuvidálás könnyedén

Cikkszám: 
DBK_198825
Szuvidálás könnyedén
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Készleten több, mint 10db
Bruttó 5 499 Ft
Bruttó 4 400 Ft
Kezdete: 2025.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 099 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI *** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához

Valós vásárlói vélemények

Adatok
Vonalkód:
9789634479871
ISBN:
9789634479871
Utoljára frissítve:
2025-04-19 00:15:10
Nyelv:
Magyar
Kiadó:
Alexandra Kiadó
Író:
Carey Copeling
Oldalszám:
232
Kiadás éve:
2021
Könyv kötése:
kartonált
Gyártói cikkszám:
9789634479871
Tömeg:
100 g/db
Hasonló termékek
Szuvidálás könnyedén
Szuvidálás könnyedén
20
Bruttó 5 499 Ft
Bruttó 4 400 Ft
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner

italkereso.hu

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
FOGYASZTÓ BARÁT
3155 szavazat

delfinbuvar.hu
© Fogyasztó Barát
88.95%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) DelfinBúvár Webáruház elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.