Összetétel
Natúr massza: cukor,
mandula 29%, víz, glükóz-fruktózszörp, tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz),
mandula aroma, Színes massza: cukor,
mandula 29%, víz, glükóz-fruktózszörp, tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz), színezék (E 120, E 160a, E 141, E 100),
mandula aroma
Allergén összetevők
Mandula
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g-ban |
Energia: | 1824 kJ/434 kcal |
Zsír: | 14,9 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 1,1 g |
Szénhidrát: | 67,0 g |
- amelyből cukrok: | 65,1 g |
Fehérje: | 6,4 g |
Só: | <0,01 g |
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásFelhasználási javaslat:
Nedves kézzel sima felületen begyúrva jól formázható masszát kapunk, amely torták bevonására, töltésére, tortadíszek, figurák készítésére egyaránt alkalmas.
TárolásTárolás: hűvös, száraz helyen.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink