Szafi Reform Instant kakaós pudingpor (gluténmentes) 70 g
Összetevők: nyílgyökérliszt, kakaópor (27%) (alkalizált kakaópor, savanyúságot szabályozó anyagok /kálium-karbonátok, kálium-hidroxid/), bambuszrost, sűrítőanyagok (konjakgumi, xantán), útifűmaghéj liszt, instant kávé por.
Átlagos tápérték |
100g termékben |
1 adag (700g) kész pudingban* |
Energia: |
1252 kJ / 300 kcal |
1171 kJ / 282 kcal |
Zsír
- amelyből telített zsírsavak |
5,8 g
3,5 g |
10,6 g
3 g |
Szénhidrát
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok |
38,5 g
0,2 g
0 g |
56,6 g
0,1 g
29,7 g |
Rost |
35,1 g |
26,3 g |
Fehérje |
5,9 g |
6,5 g |
Só |
0,03 g |
2,85 g |
* A megadott útmutató szerint készítve
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (1 adag pudinghoz)
70 g Szafi Reform Instant kakaós pudingpor; 30 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer; 2 csipet só; 600g mandulaital
Elkészítés:
Keverjük össze a pudingport az édesítővel és a sóval, majd gépi habverővel vagy botmixerrel dolgozzuk csomómentesre.
5 perc pihentetés után fogyasztható.
Tipp: ha tovább hagyjuk állni, selymesebb lesz az állaga.
Hűtve és szobahőmérsékleten fogyasztva egyaránt kitűnő.
A termék csomagolóanyaga környezetbarát, ún. egynemű, fehér, polietilén műanyag tasak. Ez olyan műanyagokat foglal magába, amelyek ugyan több rétegűek, így több tulajdonság ötvöződik bennük, ugyanakkor nagyon könnyen, kevés energiabefektetéssel, újrahasznosíthatók. Emellett az élelmiszeriparban szükséges higiéniai feltételeknek is megfelelnek. Szelektív hulladékgyűjtéssel használat után könnyen begyűjthető és újra feldolgozható.
A polietilén alacsony olvadáshője miatt könnyen, kis energiaráfordítással újrahasznosítható, a regranulátumot sok területen fel lehet használni, többek között natúr PE-vel keverve új csomagoló anyag is készülhet belőle.
Az egynemű műanyagokkal több téren is segíthetjük bolygónkat, ezáltal biztosítva az utánunk következő nemzedék jövőjét:
Megvédjük az erdőket, ami kulcsfontosságú bolygónk jövőjének alakulásában, hiszen az erdők irtása a klímaváltozás kihívásával szembenézve különösen aggasztó, de az erdők az édesvízkészletek biztosításában, a part menti eróziók megelőzésében, az elsivatagosodás lassításában és a talajerózió megelőzésében is kulcsfontosságú szerepet játszanak, miközben számtalan faj, például rengeteg beporzó rovar számára biztosítanak élőhelyet. Növeljük az élelmiszerek tartósságát, megőrizzük eredeti állagukat, így csökkentjük az élelmiszer pazarlást.
Jellemzők
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1252 kJ
kcal 300 kcal
zsír 5,8 g
ebből telített zsírsavak 3,5 g
szénhidrát 38,5 g
ebből cukrok 0,2 g
rost 35,1 g
fehérje 5,9 g
só 0,03 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink