Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában. A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek.
Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.
– előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
– hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
– szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában
Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.
Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok 1 kapszulában:
Fokhagyma olaj 1 mg (500:1 koncentrátum, mely 500 mg friss fokhagymának felel meg
Jellemzők
laktózmentes Igen
cukormentes Igen
vegán Igen
gluténmentes Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
tojásmentes Igen
zellertől mentes Igen
méztől mentes Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink