A hagyományos marcipán két összetevő, a mandula és a cukor megfelelő elegye.
Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami jót/egészségeset adtunk hozzá.
A Sukrin Marcipán a tápláló és ízletes kombinációt egy teljesen új szintre emeli.
A 29 %-os rost- és mindössze 5 %-os nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest.
- nincs hozzáadott cukor
- természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van édesítve
- 90 %-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban
- vegán
Összehasonlítás a hagyományos marcipánnal:
100 g marcipánban
kcal fehérje nettó szénhidrát cukor zsír rost
Sukrin Marcipán 329 10 5 3 24 29
Átlagos marcipán 476 8 59 58 22 3
Összetevők:
MANDULA (45 %), rost (oligofruktóz és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz, tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Kcal: 329, Fehérje: 9,6 g, Szénhidrát: 22 g, -amelyből poliolok: 17 g, -amelyből cukrok: 3 g, -nettó szénhidrát: 5 g, Zsír: 24 g, - amelyből telített zsírok: 1,8 g, Rost: 29 g
...
Rólunk mondták eddigi vásárlóink