A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes pékáru.
Összetevők: rizsliszt, burgonya keményítő, eritrit, só, vanília, stevia
Piskóta recept:
250 G LISZTKEVERÉK, 4 TOJÁS (Tetszés szerint ízesítheted a lisztkeverékhez keverve csipet fahéjjal és reszelt citromhéjjal) tetszés szerint megszórjuk premium natura liofilizált gyümölccsel vagy, megkenjük 100% mandulapasztával.
Elkészítés:
A piskóta elkészítéséhez a tojásokat szét kell választani.
Fehérjét verjük kemény habbá, a sárgáját pedig robotgéppel keverjük fehéredésig.
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk lassú mozdulatokkal a felvert sárgáját.
Ezután egy kanál segítségével óvatosan, apránként hozzáadjuk a lisztkeveréket, Minden adagolás után óvatosan, nagy mozdulatokkal hogy ne törjük össze a habot átkeverjük.
A piskótatésztát kókuszzsírral kikent és lisztkeverékkel megszórt (vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. Sütés közben nem szabad a sütő ajtót nyitogatni.
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
per 100 g
kj 1435 kJ
kcal 338 kcal
zsír 1 g
ebből telített zsírsavak 0,33 g
szénhidrát 76,8 g
ebből cukrok 0,25 g
rost 1,4 g
fehérje 4,8 g
só 0,7 g
Valós vásárlói vélemények