A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes pékáru.
Összetevők: rizsliszt, kukoricaliszt, kukoricakeményítő, növényi rostok
Elkészítési javaslat: A gluténmentes fehérkenyér elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. Tetszés szerint
kerek bucit vagy hosszúkás kenyeret formázunk vagy formába helyezzük, lekenjük vékonyan olajjal, néhány helyen bemetszük. Langyos helyen 50 percig kelesztjük a megformázott kenyeret. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb 45-50 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók:
500 g lisztkeverék
-550 g víz
-7 g szárított élesztő
-30 g extra szűz olívaolaj
-15 g só
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1396 kJ
kcal 330 kcal
zsír 0,6 g
ebből telített zsírsavak 0,15 g
szénhidrát 74 g
ebből cukrok 0,15 g
rost 9 g
fehérje 2 g
só 0,01 g
Valós vásárlói vélemények