A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Vitaminokban gazdag, roppanós gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott.
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják, majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak, anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének.
A liofilizáláshoz használt gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a liofilizálásnál – mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul elő.
Összetevők: 100% liofilizált eper
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1463 kJ
kcal 350 kcal
zsír 1 g
ebből telített zsírsavak 0,01 g
szénhidrát 70 g
ebből cukrok 46 g
rost 21 g
fehérje 4 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink