A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben.
Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe tartozik, amely nagyban segíti az emésztésünket és ezt a jótékony hatását az aszalás után is megtartja. A benne található nagy mennyiségű kálium, kalcium, fluor, jód, és szelén segítségével az immunrendszerünket erősíthetjük. Ezen kívül megköti a bélben található rákkeltő anyagokat, így csökkentheti a bélrák kialakulását.
Összetevők: aszalt alma kocka, antioxidáns: citromsav.
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem
bio Nem
dióféléktől mentes Nem
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Nem
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Nem
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1017 kJ
kcal 243 kcal
zsír 0,32 g
ebből telített zsírsavak 0,05 g
szénhidrát 57,2 g
ebből cukrok 57 g
fehérje 0,93 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink