Gluténmentes sütemények készítéséhez használható lisztkeverék. Használható minden édes, sós sütemény és pékárú esetében, amikor nyújtható, formázható nyers tésztát kell készíteni.
Összetevők: rizsliszt, kukoricakeményítő, kölesliszt, borsófehérje, sűrítő anyag (guárgumi, xanthan), psyllium, cukorrépa rost.
Jellemzők
gluténmentes Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Nem
per 100 g
kj 1447 kJ
kcal 341 kcal
zsír 1,9 g
ebből telített zsírsavak 0,3 g
szénhidrát 74,2 g
ebből cukrok 0 g
ebből poliolok 0 g
rost 3,8 g
fehérje 6,8 g
só 0,1 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink