Mindenféle gluténmentes pizzatészta készítéséhez (nyújtott, töltött, tekercs).
Elkészítési javaslat: 1 dl tejben vagy vízben felfutattunk fél csomag friss élesztőt, 1 mokkáskanál cukorral. 25 dk pizzatészta port, 2,5 dkg margarint, 1,5 dl langyos vizet simára keverünk. Margarinnal kikent formába tesszük, rátesszük a feltéteket. Kb. 30 percig kelesztjük és előmelegített sütőben 200 Celsius fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, kölesliszt, sürítő anyag (guárgumi), só, oregánó.
Jellemzők
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Nem
per 100 g
kj 1541 kJ
kcal 367 kcal
zsír 0,4 g
ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 87,4 g
ebből cukrok 0 g
ebből poliolok 0 g
rost 1,2 g
fehérje 2,4 g
só 0,4 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink