Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett.
Elkészítési javaslat: 20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk.
A könnyű tésztát forró vízbe szaggatjuk, és kb. 5 percig főzzük. A kész galuskát leszűrjük, és fogyasztható.
Allergének: nincs
Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, kölesliszt, sürítőanyag (guárgumi), só.
Jellemzők
gluténmentes Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Nem
per 100 g
kj 1566 kJ
kcal 373 kcal
zsír 0,7 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
szénhidrát 85,7 g
ebből cukrok 0 g
ebből poliolok 0 g
rost 0,5 g
fehérje 4,9 g
só 0,8 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink