Termékleírás
Termék információkEgy hideg téli estén kóstoljon bele az új Mantaro Forró csokoládénkba. Finom, lágy és krémes ízvilágával felmelegíti a napot. 250ml hideg tejbe elkeverjük, majd mikrohullámú sütőben 1,5 percig melegítsük fel. Ezt követően fogyasztható.
Összetétel
Cukor, Kukoricakeményítő, Kávéfehérítő por növényi zsírral (glükóz szirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszzsír,
tejfehérje stabilizátor (E340); csomósodást gátló anyag (E551), emulgeálószerek: (E471, E433); színezék: (E160a)), Zsíros
tejpor, Aromák, 1% fehér csokoládépor (cukor, kakaóvaj, zsíros
tejpor), Sűrítő anyag (E410), Étkezési só, Színezék (E160b(ii))
Allergén összetevők
Tej
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben | 25 g termékben | *RI% 25 g |
Energia | 1748 kJ/414 kcal | 442 kJ/105 kcal | 5% |
Zsír | 7,5 g | 1,9 g | 3% |
amelyből telített zsírsavak | 6,2 g | 1,6 g | 8% |
Szénhidrát | 83 g | 21 g | 8% |
amelyből cukrok | 55 g | 14 g | 16% |
Fehérje | 3,3 g | 0,8 g | 2% |
Só | 0,64 g | 0,16 g | 3% |
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | | | |
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásElkészítési javaslat:
25 g forró csokoládéport 1,2 dl hideg tejben keverje el egyenletesen, majd mikrohullámú sütőben kb. 1,5 percig 900 W-on melegítse (közben egyszer keverje meg)!
TárolásMinőségét megőrzi (nap/hónap/év): a hátoldalon jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink