A repceméz és a mézeskalács fűszerkeverék tökéletes párosítás és kiegészítés karácsonykor. Az repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.
Ajánljuk: tedd bátran bármilyen forró italodba a hideg időszakban, és használd a mézeskalácsok elkészítéséhez természetes édeszítőszerként!
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen!
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható.
Összetétele: 99% repceméz, 1% fűszer. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
paleo Nem
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
szénhidrát csökkentett Nem
bio Nem
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Nem
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1270 kJ
kcal 304 kcal
zsír 0 g
ebből telített zsírsavak 0 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 82,4 g
ebből cukrok 0 g
ebből poliolok 0 g
ebből keményítő 82,2 g
rost 0,2 g
fehérje 0,3 g
só 0 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink