Termékleírás
Egyéb információkA hő és a napsugárzás a csokoládé felületének kifehéredését okozhatja, amely nem befolyásolja annak minőségét.
Összetétel
Cukor,
TOJÁSLÉ, Pálmaolaj,
BÚZALISZT, Repceolaj, Kakaómassza, Kakaóvaj, Glükózszirup, Nedvesítőszer (glicerin), Teljes
TEJPOR, Zsírszegény kakaópor, Sovány
TEJPOR, Emulgeálószerek (E492,
SZÓJALECITINEK, E476), Sovány cukrozott sűrített
TEJ,
TEJSAVÓPOR,
TEJZSÍR, Keményítő, Étkezési só, Tartósítószer (kálium-szorbát), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Zselésítőanyag (nátrium-alginát), Térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), Aromák
Allergén összetevők
Tojás, Tej, Diófélék, Szezámmag, Szója, Búza
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g | 25 g | %* / 25 g |
Energia | 1954 kJ | 489 kJ | |
| 468 kcal | 117 kcal | 6% |
Zsír | 27 g | 6,9 g | 10% |
amelyből telített zsírsavak | 12 g | 3,0 g | 15% |
Szénhidrát | 50 g | 12 g | 5% |
amelyből cukrok | 38 g | 9,4 g | 10% |
Rost | 1,7 g | 0,4 g | - |
Fehérje | 5,0 g | 1,2 g | 2% |
Só | 0,38 g | 0,09 g | 2% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | | | |
25 g = 1 sütemény; 6 x 1 sütemény = 1 doboz | | | |
Elkészítés és tárolás
TárolásMinőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Rólunk mondták eddigi vásárlóink