Összetétel
Cukor, Kakaóvaj, Kakaómassza, Sovány
TEJPOR,
TEJSAVÓPOR,
TEJZSÍR,
MOGYORÓMASSZA, Emulgeálószerek (
SZÓJALECITINEK, E476), Aromák, Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaós szárazanyag legalább 33%
Allergén összetevők
Mogyoró, Tej, Diófélék, Szója, Búza
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g | 22,5 g | %*/22,5 g |
Energia | 2261 kJ | 509 kJ | |
| 541 kcal | 122 kcal | 6% |
Zsír | 32 g | 7,1 g | 10% |
amelyből telített zsírsavak | 19 g | 4,2 g | 21% |
Szénhidrát | 56 g | 13 g | 5% |
amelyből cukrok | 54 g | 12 g | 14% |
Rost | 2,3 g | 0,5 g | - |
Fehérje | 6,5 g | 1,5 g | 3% |
Só | 0,27 g | 0,06 g | 1% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | | | |
22,5 g = ¼ tábla (≈ 8 buborék). A csomagolás 4 x 22,5 g-ot tartalmaz. | | | |
Elkészítés és tárolás
TárolásMinőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd fent. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Rólunk mondták eddigi vásárlóink