Termékleírás
Termék információkCereale-okos
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret.
A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel.
Kiváló helyettesítő köret bármilyen ételhez amelyet rizzsel elkészítve ismerünk, de nagyon sok más étel kiegészítője lehet.
Márka információkTermékeink:
• Köles
• Hajdina
• Kuszkusz
• Csicseriborsó
• Vöröslencse
• Sárgaborsó
• Szezámmag
Rizs termékeink:
Jázmin, hosszúszemű "A", vörös jázmin, fekete jázmin, basmati, rizottó, kerekszemű, barna, vadrizs, előgőzölt
Egyéb információkEredete: Törökország
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben: |
Energia | 1464 kJ (350 kcal) |
Fehérje | 12,5 g |
Zsír | 1,5 g |
Melyből telített | 0,5 g |
Telítetlen | 1,0 g |
Szénhidrát | 68,8 g |
Só | 0,015 g |
Élelmiszer rost | 1,3 g |
A bulgur természetes formában nátriumot tartalmaz. | |
A felsorolt adatok tájékoztató jellegűek. | |
Elkészítés és tárolás
TárolásSzellős, hűvös helyen tartandó.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink