Termékleírás
Termék információkA perui indiánok több mint 10000 éve ismerték már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika felfedezése után jött be Európába. Azóta fontos része az egészséges táplálkozásnak. Mi több, az 500 termesztett fajta közül egyik sem tartalmaz glutént. Az érett tarkabab piros, barna és fekete színű. Az elkészítés során a fűszeres ízesítés nem keményíti meg a babot, ezáltal ideális alap a chili con carne-hez. Ízesítheti a bab ételeket fűszerekkel, különösen a bazsalikom, a majoránna és a kakukkfű illik hozzá a legjobban.
Márka információkTovábbi termékek:
Rizs
Lencse
Sárgaborsó
Szójabab
Allergén összetevők
Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben: |
Energiatartalom | 1441 kJ/339 kcal |
Zsír | 1,2 g |
ebből telített zsír | 0,1 g |
Szénhidrát | 59 g |
ebből cukor | 4,1 g |
Növényi rost | 3,7 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0,05 g |
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásAz elkészítés módja:
1. Főzés előtt áztassa be 4 órán keresztül a válogatott és megmosott babot.
2. Főzze puhára. Mielőtt teljesen puhára fő, adjon hozzá ízlés szerint sót.
TárolásTárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink