Termékleírás
Termék információkA borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették.
A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek.
Márka információkTovábbi termékek:
Rizs
Lencse
Vörösbab
Szójabab
Egyéb információkSzármazási ország kódja:*
*CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország
Allergén összetevők
Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben: |
Energia | 1442 kJ/340 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 61 g |
amelyből cukrok | 5,1 g |
Rost | 1,1 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0,02 g |
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásAz elkészítés módja:
1. A válogatott sárgaborsót mossa meg (A feles sárgaborsót nem szükséges előre beáztatni).
2. Főzze puhára, mielőtt azonban teljesen puhára fő, sózza ízlés szerint.
TárolásTárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink