Termékleírás
Termék információkA perui indiánok több mint 10 000 éve ismerték már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika felfedezése után jött be Európába. Mi több, az 500 termesztett fajta közül egyik sem tartalmaz glutént. A fehérbab - legyen az kis vagy nagyméretű - főzés során puha állagú és ízletes lesz. A fehérbab tökéletesen illik vegyes salátákba és levesekbe. A bab ételeket ízesítheti fűszerekkel, különösen a bazsalikom, a majoránna és a kakukkfű illik hozzá leginkább.
Márka információkTovábbi termékek:
Rizs
Sárgaborsó
Lencse
Szójabab
Egyéb információkSzármazási ország kódja:*
*ETH = Etiópia, CHN = Kína, CAN = Kanada, USA = USA
Allergén összetevők
Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben: |
Energiatartalom | 1453 kJ/342 kcal |
Zsír | 1,2 g |
ebből telített zsír | 0,2 g |
Szénhidrát | 57 g |
ebből cukor | 5,1 g |
Növényi rost | 5,5 g |
Fehérje | 23 g |
Só | 0,03 g |
Elkészítés és tárolás
TárolásTárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink