Termékleírás
JellemzőkÖrömteli egészség
Termék információkTudta, hogy a vörös áfonyát jóval európai térhódítása előtt használták élelmiszerként az észak-amerikai indiánok? A 16-17. századi beszámolók szerint fanyar íze miatt már akkor is előszeretettel fogyasztották édesítve ezt a jellemzően mocsaras vidékeket kedvelő bogyós gyümölcsöt.
Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Összetétel
Vörös áfonya (50%), Cukor, Napraforgóolaj
Allergén összetevők
Diófélék, Földimogyoró, Szezámmag
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben |
Energia: | 1449 kJ / 342 kcal |
Zsír: | 1,2 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,1 g |
Szénhidrát: | 81 g |
amelyből cukrok: | 67 g |
Fehérje: | 0,2 g |
Só: | 0,2 g |
E-vitamin: | 2,0 mg 17% NRV* |
*NRV: Táplálkozási beviteli referenciaérték felnőttek számára. | |
Javasolt napi beviteli mennyiség: 100 g | |
Egy adag 100 g, a csomagolás 1 adagot tartalmaz. | |
Elkészítés és tárolás
TárolásMinőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Biztonsági információk
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink