Mivel panírozzuk a rántott húst gluténérzékenyként? Használjunk minden allergéntől mentes MiMen panírozó keveréket! Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes.
Összetevők: köles pehely, csicseriborsó liszt, tápióka keményítő, köles liszt, dextróz.
Felhasználási javaslat: A húsokat,zöldségeket,sajtot,stb. nedvesítsük be,forgassuk bele a Panírozó keverékbe,forró zsiradékban süssük mindkét oldalát aranyszínűre.
Cukrokból laktóz<0,1 g/ 100 g
Jellemzők
laktózmentes Nem
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Nem
csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem
földimogyorótól mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1521 kJ
kcal 360 kcal
zsír 4,1 g
ebből telített zsírsavak 0,6 g
szénhidrát 65,6 g
ebből cukrok 5,1 g
rost 5,1 g
fehérje 12,4 g
só 0,02 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink