A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, 5-8 C között alapanyag hőmérséklettel.
Allergén: szója
Összetevők: víz,növényi zsírok pálma- és pálmamag (22%), cukor (18%), stabilizátorok: szorbit szirup (E464,E463), guargumi, xantángumi, szentjánoskenyérliszt. emulgeáló szerek: (E435, E485), szójalecitin (E322), E471, savanyúságot szab. anyag: E339, E331, aromák, só
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
tojásmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
dióféléktől mentes Igen
haltól mentes Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink