Termékleírás
Jellemzők5x Superbrands, Dunsztolás nélkül, Lágyan kenhető, Színét tartósan megőrzi
Termék információkA kifejezetten sárgabaracklekvár készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során. Lekvárja lágyan kenhető marad, élénk színét pedig tartósan megőrzi.
Összetétel
Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Antioxidáns (aszkorbinsav), Részben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Allergén összetevők
Tej, Kén-dioxid / Szulfitok
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásA tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,50 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető.
Befőzési útmutató:
Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a Haas Quittin zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot!
1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg.
2) A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert.
3) Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket.
4) A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze.
5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le.
Hasznos tanácsok:
Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez.
A Haas Quittin zselésítőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak Haas Quittin zselésítőszert adjon hozzá.
TárolásMinőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Rólunk mondták eddigi vásárlóink