Nevéből adódóan az útifű maghéjából származik, a rostok gazdag forrása.
A bélben az oldható rostok elnyelik a vizet, lelassítják az emésztést és a különböző tápanyagok felszívódását.
Kimutatták, hogy az útifűmaghéj hozzáadása az étrendhez az étkezés után szabályozza a vércukorszint kilengéseit, csökkentve a felszívódó szénhidrát mennyiségét.
Javítja a szív-és érrendszer egészségét.
Segít az étel emésztését lassítani a gyomorban, és az étkezés után fokozza a teltségérzetet.
Napi 1-2 teáskanál útifűmaghéj hozzáadásával gyorsan és hatékonyan orvosolhatod rosthiányod.
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Nem
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem
szénhidrát csökkentett Nem
bio Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink