Termékleírás
JellemzőkMég ízletesebb, zamatosabb!
Egyéb információkA kolbász egy része a hőkezelés során szétfőhet.
Összetétel
Ivóvíz, Bab (17,5%), Kolbász 13% (csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertéshús, marhahús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), fűszerkészítmény (fűszerek, stabilizátorok: trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, emulgeálószer: polioxietilén-szorbitán-monooleát), fűszerek),
Búzaliszt, Sertészsír, Vöröshagyma, Étkezési só, Borecet, Fűszerek, Fokhagyma, Összes kolbász a feldolgozás pillanatában 13%.
Allergén összetevők
Tojás, Tej, Szója, Búza
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g termékben: |
energia | (kJ) 478 / (kcal) 114 |
zsír | (g) 4,1 |
amelyből telített zsírsavak | (g) 1,6 |
szénhidrát | (g) 14,7 |
amelyből cukrok | (g) 1,2 |
fehérje | (g) 4,4 |
só | (g) 0,8 |
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználásFogyasztás előtt melegítse a kívánt hőfokra állandó keverés mellett.
TárolásTárolja száraz helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben 0-tól 10°C-ig, és fogyassza el 48 órán belül.
Rólunk mondták eddigi vásárlóink