A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.
Felhasználása: sós palacsintákhoz; lepényekhez; rántott ételekhez tojás helyettesítésére; kenyerek, péksütemények gazdagításához; fasírtokhoz
Összetevők: 100% csicseriborsóliszt
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
vegán Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
haltól mentes Igen
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1377 kJ
kcal 329 kcal
zsír 6 g
ebből telített zsírsavak 1,1 g
szénhidrát 42 g
ebből cukrok 2,2 g
rost 16 g
fehérje 19 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink