Tradicionális Kínai Gomba tea
Az immunrendszer támogatására.
Összetevők: Gombakeverék kivonatok és őrlemények (Shiitake gomba, Pecsétviasz / Ganoderma gomba, Cseppkő gomba, Gyapjas tintagomba, Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba, Hamvaskéreg gomba).
Ajánlott adagolás: napi két csésze tea elfogyasztása javasolt.
Elkészítési mód:
Tea formában: 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, átmossuk a húst, ezzel alaposan megtisztítjuk azt. Újra felöntjük 1, 5 liter vízzel, és valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
A Ganoderma gomba hatóanyagai segítik az immunrendszer hatékony működését.
...
Rólunk mondták eddigi vásárlóink