Kellemes fokhagymára emlékeztető illat értékes fehérjetartalommal
A Shiitake (Lentinula edodes) egy Kelet-Ázsiában honos, fán élő gombafajta. A távol-keleti gyógyászatban már évezredek óta használják az immunrendszer támogatására, betegségek és radikális kezelések után. Marhaín-levesbe főzve hasznos a szervezet természetes védekező rendszerének megőrzése érdekében. Gazdag fehérje- és káliumforrás, tönkjében sok cink található, emellett értékes poliszacharidokat is tartalmaz.
Áztatás után bármilyen ételhez hozzáadható. Napi 5 db (kb. 20 g) gomba elfogyasztása ajánlott.
Jellemzők
laktózmentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
bio Nem
per 100 g
kj 1238 kJ
kcal 296 kcal
zsír 0,99 g
ebből telített zsírsavak 0,23 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 75,37 g
ebből cukrok 2,21 g
ebből poliolok 0 g
ebből keményítő 0 g
rost 0 g
fehérje 9,58 g
só 0,03 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink