A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban.
- A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a női szervezetet egyensúlyban tartani.
- Szülés előtt és után is hasznos fogyasztása, hogy a szervezet energiatartalékait fenntartsa.
- Jelentős mennyiségben tartalmaz természetes ásványi anyagokat, főként vasat, valamint vitaminokat, aminosavakat.
- Hatóanyagainak köszönhetően koncentrált energiaforrás.
Fogyasztható önmagában vagy használható sütemények ízesítésére.
Adagolás (felhasználás): Fogyasztható önmagában, teába áztatva, levesekhez vagy süteményekhez adva.
Össztevök:
aszalt jujuba gyümülcs és méz.
Jellemzők
laktózmentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
bio Nem
per 100 g
kj 1158 kJ
kcal 277 kcal
zsír 1 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 60 g
ebből cukrok 39 g
ebből poliolok 0 g
ebből keményítő 0 g
rost 0 g
fehérje 3,8 g
só 0,01 g
Valós vásárlói vélemények