Teának elkészítve vagy levesbe belefőzve is fogyasztható. (magot is tartalmaz)
A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, ugyanis természetes ásványi anyag-, különösen vastartalmának köszönhetően a nők rendszeresen fogyasztják minden korosztályban.
Fogyasztható önmagában, vagy felhasználható süteményekhez, levesekhez.
Felhasználás: természetes nassolnivaló, egészséges csemege. Teának elkészítve vagy levesbe főzve is fogyasztható.
Adagolás: naponta 10-15 g gyümölcs elfogyasztása javasolt.
Összetevők:
jujuba gyümölcs
Jellemzők
laktózmentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
bio Nem
per 100 g
kj 1330 kJ
kcal 313 kcal
zsír 0,5 g
ebből telített zsírsavak 0 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 72,5 g
ebből cukrok 43,3 g
ebből poliolok 0 g
ebből keményítő 0 g
rost 0 g
fehérje 4,7 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink