Csökkentett szénhidráttartalmú alap tejbegíz készítéséhez édesítőszerekkel. Könnyen, gyorsan elkészíthető.
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása a fopgyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.
Használata: 60 g DW tejbegíz alapport 3,5 dl forró tejbe öntünk, és folyamatos keverés mellett felforraljuk.
Összetevők: búzadara 45 %, tömegnövelőszer: polidextróz, élelmi rost(búza, kukorica, cikória), édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, t6ejfehérje, maltodextrin, sűrítőanyag: xantan, aroma
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Nem
gluténmentes Nem
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Nem
paleo Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
szénhidrát csökkentett Nem
bio Nem
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Nem
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 1099 kJ
kcal 263 kcal
zsír 0,5 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
szénhidrát 47,2 g
ebből cukrok 1,7 g
ebből poliolok 11 g
rost 37,2 g
fehérje 7,5 g
só 0,05 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink