Porcukor édesítőereje megegyezik a répacukoréval. Alacsony glikémiás index jellemzi, sütésálló. Sütemények dekorálására, édesítésére. Hagyományos porcukor kiváltására tökéletesen alkalmas! A cukor helyett szukralózt és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.
Használata: sütemények dekorálására, édesítésére.
Összetevők: édesítőszer: maltitol, sucralose
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen
tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen
GMO-mentes Igen
paleo Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
szénhidrát csökkentett Nem
bio Nem
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Nem
mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Igen
per 100 g
kj 997 kJ
kcal 237 kcal
zsír 0 g
ebből telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 98,9 g
ebből cukrok 0 g
ebből poliolok 98,9 g
rost 0 g
fehérje 0 g
só 0 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink