Élvezd a roppanós csokoládé és a zamatos gyümölcs harmóniáját!
A Csinta Chocolate Thins termékek az osztrák Harrer cukrászdinasztia soproni csokoládéműhelyével való együttműködésből születtek.
A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.
A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült. Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket!
A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket.
A csomag tartalma 10db Chocolate thins vegyesen: meggy, gyömbér és sárgabarack.
Összetevők:
Meggyes :65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgó lecitin (emulgálószer)) alma, meggy. 145g meggy/ 100g-termékben Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 62%.
Sárgabarackos:65% tejcsokoládé (cukor, 26,3 % kakaóvaj, 22 % zsíros tejpor (pasztőrözött teljes tej), 15,7 % kakaóbab (Tanzánia), napraforgólecitin (emulgeálószer), vanília őrlemény, alma, sárgabarack. 120g sárgabarack/ 100g termékben.
Gyömbér: 65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgólecitin (emulgeálószer))alma, gyömbér, citromlé, fűszerek. 3,2 g gyömbér/ 100 g termékben, Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 62 %
...
Rólunk mondták eddigi vásárlóink