Élvezd a selymes tejcsokoládé és a sárgabarack finom harmóniáját! A Csinta Chocolate Thins termékek a Csinta és a soproni Harrer csokoládéműhely együttműködéséből születtek.
A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.
A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült. Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket!
A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket.
Összetevők: 65% tejcsokoládé (cukor, 26,3 % kakaóvaj, 22 % zsíros tejpor (pasztőrözött teljes tej), 15,7 % kakaóbab (Tanzánia), napraforgólecitin (emulgeálószer), vanília őrlemény, alma, sárgabarack.
...
Rólunk mondták eddigi vásárlóink