Cra-Z-Art: Csillámhabos kávézó játékszett 18085

Cikkszám: 
DR_5637
Nincs raktáron
Bruttó 15 835 Ft
A vásárlás után járó pontok: 158 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Cra-Z-Art: Csillámhabos kávézó játékszett 18085


Fedezze fel a kávézás varázslatos világát a Cra-Z-Art Csillámhabos kávézó játékszettel, ahol a gyerekek a tejhabosítás művészetével ismerkedhetnek meg. A csillogó tejhab-csodák nemcsak a szemnek, hanem a szájnak is örömöt okoznak, hiszen a készített italok valóban fogyaszthatók. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz: egy tejhabosító gépet, papírpoharakat, kanalakat, mérőpoharat, tejhabosító pálcikát, valamint receptkártyákat és stencileket a mintázáshoz, hogy a gyerekek saját kávézójukat varázsolhassák elő.
Az illusztrált, magyar nyelvű használati útmutató segítségével a kis baristajelöltek könnyedén elsajátíthatják a tejitalok elkészítésének minden lépését, miközben a gép tisztításához is praktikus tanácsokat kapnak. A játékszett nemcsak a kreativitást és a finommotorikát fejleszti, hanem a szépérzéket is, így a gyerekek büszkén kínálhatják stílusos alkotásaikat a családnak és barátoknak.
Fontos megjegyezni, hogy a gép nem mosogatógépben tisztítható, és használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott.


Tartalom: 1 db tejhabosító gép, 4 db papírpohár, 2 db kanál, 1 db mérőpohár, 1 db tejhabosító pálcika, receptkártyák és sablonok a mintázáshoz.


A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.




Rólunk mondták eddigi vásárlóink

Adatok
Utoljára frissítve:
2024-10-18 06:20:19
Kategória:
Ételkészítő játék
Hasonló termékek
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz