Összetevők: ökológiai termesztett zöld tea levelek
Ezt a könnyű és frissítő teát Kyoto-ban készítik el a szezon első nyájas fiatal leveléből, melyeket késő tavasszal ízének csúcsán szüreteltek. A leveleket rövid ideig gőzzel hengerelték és hűtötték a különleges japán Sencha folyamat. Ezután azonnal csomagolva pecsételni a friss íz és aroma.
Hogyan készül a Clearspring Organic Japanese Sencha zöld tea
A hagyományos japán gyakorlat, amelyet általában máshol nem találnak, a zöldséglevélből közvetlenül leválasztott levelek után a szedés megőrzi egyedi tulajdonságait. Ez a gőzölés, amelyet néha a Sencha folyamatnak neveznek, a betakarítástól számított 24 órán belül megtörténik, és gátolja az oxidációt okozó enzimaktivitást, lehetővé téve a tea számára, hogy megtartsa fényes smaragdzöld levélszínét, és megőrizze táplálkozási előnyeit.
Jellemzők
bio Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink