Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.
A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé elkészítési módja: Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).
Összetevők: izomaltulóz, eperlépor 13% (maltodextrin, eperlé koncentrátum), zselésítőszer: agar, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Jellemzők
gluténmentes Igen
vegán Igen
per 100 g
kj 1565 kJ
kcal 369 kcal
zsír 0,1 g
ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 90 g
ebből cukrok 82 g
rost 3,3 g
fehérje 0,5 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink