Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.
A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé elkészítési módja: Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).
Összetevők: izomaltulóz, ananász-narancslé por 16,6% (maltodextrin, koncentrált tiszta ananászlé, koncentrált tiszta narancslé, narancspüré részecskékkel, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav; nátrium-citrát, színezék: béta-karotin), zselésítő anyag: agar, aromák
Jellemzők
gluténmentes Igen
vegán Igen
per 100 g
kj 1547 kJ
kcal 364 kcal
zsír 0,5 g
ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 89 g
ebből cukrok 79 g
rost 3,8 g
fehérje 0,5 g
só 0,02 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink