A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a zabhoz és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a zabban természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.
Elkészítés: a kását alaposan keverje el forró vízzel vagy rizsitallal. 1-2 perc után fogyasztásra kész. Felhasználható kásák, sütemények alapanyagaként.
Jellemzők
gluténmentes Igen
vegán Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Igen
bio Igen
per 100 g
kj 1551 kJ
kcal 368 kcal
zsír 6,24 g
ebből telített zsírsavak 0,96 g
szénhidrát 61,2 g
ebből cukrok 1,3 g
fehérje 12,7 g
só 0,02 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink