Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Bio
- Jelölendő allergéneket nem tartalmaz
- Természetes édesítőszer
- A cukor tökéletes alternatívája
Érdekesség:
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra.
A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.
Felhasználása:
cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Összetevők: agáve szirup
Jellemzők
laktózmentes Igen
gluténmentes Igen
vegán Igen
paleo Igen
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem
bio Igen
per 100 g
kj 1259 kJ
kcal 297 kcal
zsír 0 g
ebből telített zsírsavak 0 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 71 g
ebből cukrok 69 g
ebből poliolok 0 g
ebből keményítő 0 g
rost 0 g
fehérje 0 g
só 0,05 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink