A fehér rizsliszt előnye, hogy sütés során könnyebben megkel, mint a barna rizsliszt, puhább, omlósabb süteményeket készíthetünk belőle.
Ha riszlisztből sütünk nincs szükség tojásra, így a rizslisztből készült süteményeket tojásallergiában szenvedők vagy magas koleszterinszinttel rendelkezők is fogyaszthatják.
A fehér rizsliszt selymes textúrájú.
Összetevők: fehér rizsliszt
Jellemzők
laktózmentes Igen
tejmentes Igen
gluténmentes Igen
tojásmentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Igen
alacsony cukortartalmú Igen
szénhidrát csökkentett Igen
bio Igen
dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen
haltól mentes Igen
kéndioxid-szulfit Nem
mustártól mentes Nem
puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen
méztől mentes Igen
szójamentes Nem
per 100 g
kj 1495 kJ
kcal 352 kcal
zsír 0,7 g
ebből telített zsírsavak 0,09 g
szénhidrát 80 g
ebből cukrok 0 g
rost 0,1 g
fehérje 6,9 g
só 0,01 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink