A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye. Az inka bogyó egy modern szuperélelmiszer, amely vitaminban gazdag és gyulladásgátló bioflavonoidokkal rendelkezik. A perui hegyvidéken termesztett inka bogyót betakarítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják, majd természetes vízben tisztítják és szárítják. Ez a folyamat megőrzi a természetes, nyers tápanyagtartalmukat. Az édes inka bogyó nagyszerű nassoláshoz vagy sütési összetevőként is. A bogyók ideális összetevői sokféle süteménynek, kekszeknek, csokoládéknak és finom desszert öntetnek is.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 10-15 g 1 adag naponta, közvetlenül vagy ételbe keverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100% bio inka bogyó (physalis peruviana)
Jellemzők
tartósítószer-mentes Igen
GMO-mentes Igen
vegán Igen
cukormentes Nem
hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem
alacsony cukortartalmú Nem
szénhidrát csökkentett Nem
bio Igen
per 100 g
kj 1348 kJ
kcal 322 kcal
zsír 12,2 g
ebből telített zsírsavak 1,4 g
szénhidrát 38,4 g
ebből cukrok 38,4 g
rost 18,1 g
fehérje 5,8 g
só 0 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink