Bio fahéjporunk a cinnamomum zeylanicum botanikai fajta. A babérfa kéregéből származik. Ez a fahéjfajta ceyloni, avagy valódi fahéj néven ismert, ami a kiváló minőségére utal. A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Könnyen szedhető kapszula formában, ha csak a hatása a fontos!
Már az ókorban jól ismerték és rendkívül keresett volt, Indiából és Ceylonról több mint 2000 éve exportálják. Európába 18. század óta hatalmas mennyiségben szállítják, így egykori rendkívül magas ára ma már mindenki számára elérhetővé szelídült.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 1-2 kapszula 1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők: 100% bio ceyloni fahéj (cinnamomum zeylanicum / c. verum) por; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyag: zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid; kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz
Jellemzők
cukormentes Igen
vegán Igen
bio Igen
per 100 g
kcal 212 kcal
zsír 0,3 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 18,9 g
ebből cukrok 0 g
rost 61,5 g
fehérje 3,7 g
só 0,2 g
Rólunk mondták eddigi vásárlóink