ATAISZ chia magburger magyaros
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 300
ml hideg vízzel, 10-15 perc állás után, tetszés
szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!)
olajban megsütjük. Fogyasztható főételként
salátával, vagy főzelékekhez gabonákhoz
feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is.
TIPP: Készítsen vele hamburgert!
Zabkorpa (Ukrajna), búzasikér, burgonya-
pehely (EU), lenmag, napraforgómag (Ukrajna), szele-
telet mandula (EU), chia mag (Arfgentína),
fűszerek változó arányban (fűszerpaprika,
bazsalikom, kömény, majoranna,
petrezselyem), vöröshagymapor (EU).
1641,33 Kj / 392,10 kcal
Zsír: 11,21 g, ebből telített: 1,11 g,
Szénhidrát: 47,58 g, ebből cukor: 4,25 g,
Fehérje: 27,11 g, Só: 2,73 g.
Jellemzők
hozzáadott cukor nélkül Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink