A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és zsírösszetétel alakul ki. A csírázás hatására a gabona magokban található emésztést gátlók lebomlanak, így javítva a köles meglévő, kiváló tulajdonságait. Ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához, valamint a haj és a bőr egészséges pigmentációjához. A foszfor hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A köles lúgosító gabona.
Száraz, hűvös helyen tartandó! Felbontás után napfénytől védve 1 hónapig fogyasztható.
Összetevők: 100% csíráztatott, BIO aranyköles őrlemény* * Biológiailag ellenőrzött mezőgazdaságból származó összetevő.
Jellemzők
bio Igen
Rólunk mondták eddigi vásárlóink