Kedves Ügyfeleink! Ügyfélszolgálatunk túlterhelt a rendelések csomagolása és feladása miatt.
Kérjük írjon e-mailt kérdésével, amire igyekszünk gyorsan válaszolni. Megértését köszönjük!

21

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Cikkszám: 
DBK_209873
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Szállítási idő:
3 munkanap
Készleten több, mint 10db
Bruttó 3 900 Ft
Bruttó 3 090 Ft
Kezdete: 2024.12.14   A készlet erejéig!
Megtakarítás 810 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.

Rólunk mondták eddigi vásárlóink

Adatok
Vonalkód:
9786156385581
ISBN:
9786156385581
EAN:
9786156385581
Nyelv:
magyar
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Író:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid
Oldalszám:
231
Kiadás éve:
2022
Könyv kötése:
puhatáblás, ragasztókötött
Tömeg:
250 g/db
Hasonló termékek
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
21
Bruttó 3 900 Ft
Bruttó 3 090 Ft
Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz