content/tura/Egyiptom - Heaven Rubin/30s.jpg

A búvárszafari
Budapest - Hurghada repülőjárattal veszi kezdetét, majd a reptérről kb. 15 perces transzfer út a kikötöbe, ahol vár minket a Haven Rubin luxushajó. A merülőhelyeket úgy válogattuk össze, hogy sokmerüléses haladó illetve kezdő búváraink is megtalálják számításaikat. Ez a szafari inkább a halacskázós, korallos merülésekről fog szólni, de lesz egy-két hely ahol talán cápával, cetcápával vagy Manta-rájával is találkozhatunk. Illetve meglátogatunk egy hatalmas roncsot is, a Salem Express hajóroncsot.

Tervezett merülőhelyek: Gotta Abu Ramada, Abu Hasish, Tobia Arbaa, Big Brothers, Small Brothers, Elphinstone, Abu Dabab, Panorama, Salem Express, Tobia Kebira

Merülés után

A tágas szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, satelit telefon, internet, led tv, média lejátszó, apple tv, 2 TB zene, film és koncert gyűjtemény, Sony 5.1 dolby digital hangrendszer és parti hangfalak, teszi kellemessé a napközbeni és az esti időtöltést.

Palackok: 30x 12lt alumínium tankok DIN csatlakozással INT átalakítóval, ólomsúlyt biztosítunk a hajón.
Búvár dekk: A tágas búvárfedélzet bőven biztosít helyet a merülések előtti és utáni öltözésekhez. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és a reduktorunkról a sót. 

Amit a hajóról tudni kell

Befogadó képesség: 26 utas. Ezen a luxushajón 13 darab kényelmes, kétszemélyes kabin található, mind saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel és szobánként szabályozható légkondicionálóval rendelkezik. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, kis és nagy törölköző valamint fürdőköpeny található a kabinokban. A luxushajón található 3 franciaágyas kabin, amelyből az egyik a "nászutas lakosztály", amely 50 EUR/hét feláron foglalható. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet.

Időpont:

2019. június 22-29.

8 nap, 7éj

Ára

Búvároknak: 720 EUR

Az ár tartalmazza

Szállás kétágyas, saját fürdőszobás kabinokban, all inclusive ellátással, reptéri-szálloda transzfer, korlátlan merülés, búvárpalack, ólomsúly, oktató által merülés vezetés, 5x étkezés, délután gyümölcsök, víz, üdítő, kávé.

Ár nem tartalmazza

Repülőjegy (350 EUR), vízumdíj (23 EUR), személyzeti borravaló (45 EUR), Nemzeti park belépő (50 EUR)

További fontos tudnivalók

Útlevél: A hazautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie legalább!

Vízum: Leszálláskor a reptéren fizetendő, ezért legyen kéznél a vízumdíj ami 25 USD vagy 23 EUR. 

Biztosítás: Nagyon fontos, hogy legyen búvárbiztosításod! Ezt megkötheted több helyen az interneten, de mi A DiveAssure javasoljuk!

Ha a DiveAssure biztosítás megkötésében segítségre van szükséged, keress bátran

Felszerelés, amire szükséged lesz

  • Búvárruha (javasolt minimum 3mm hosszú ruha)
  • Búvárcsizma
  • Uszony
  • Maszk
  • BCD
  • Reduktor
  • Computer
  • Lámpa (éjszakai merülésekhez)
  • Vészhelyzeti bólya

Ha a felsorolt felszerelésekből még nincs mindenből sajátod felszerelés bérlésben és vásárlásban is tudunk segíteni.

Túra kezdete:Hamarosan!
További búvártúrák időpontjaiÉrdeklődj telefonon, emailben!
Teljes ár:720 EUR